JazzRock Café 26 november ParHasard

Tickets: https://metropool.nl/agenda/jazzrock-cafe-parhasard/

Een grote passie voor een breed palet aan stijlen brengt de vijf muzikanten van ParHasard bij elkaar en diezelfde passie maakt van deze vijf individuen één entiteit zodra ze het podium betreden. De fusie van funk, soul jazz en hiphop heeft altijd een duidelijke hook en groove die het publiek bij de eerste tonen pakt. Teksten verhalen over universele thema’s als liefde, de zoektocht naar geluk en zelfbewustzijn hebben brengt ParHasard en zijn dus herkenbaar voor veel mensen, niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa. Zo zijn ze dus te zien op Eurosonic Noorderslag, Sziget, de Popronde, Haarlem Jazz, Kwaku en de Parade. Vorm en inhoud dus als ze op 26 november te gast zijn in het JazzRock Café in Hengelo!